Hlavní obsah

Sparta už ho nechce. Bývalý reprezentant Kadlec se vrací domů

Aktualizováno

Ještě před dvěma lety byl v kádru české reprezentace na EURO 2016 ve Francii. Po návratu na Letnou se ovšem postupně vytratil ze základní sestavy a stal se nechtěným hráčem. Fotbalový obránce Michal Kadlec teď opouští Spartu a zapojil se do přípravy se Slováckem. Bývalý hráč Leverkusenu či Fenerbahce začínal v lize právě v jeho dresu, ze Slovácka v roce 2005 přestoupil na Letnou a následně do zahraničí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Sparty (zleva) Vjačeslav Karavajev, David Lafata, Michal Kadlec, Mario Holek a Tiémoko Konaté oslavují gól Liberci. Na Letné už nikdo z nich nezůstal, odchází i Kadlec...

Článek

Internacionál Michal Kadlec se připojil k týmu Slovácka, které je momentálně na kondičním soustředění ve Velkých Losinách. V následujících dnech se rozhodne o jeho účinkování v dresu Slovácka, avizuje klubový web.

„Poté, co Michal Kadlec nenastoupil do přípravy se Spartou, jsme se dohodli, že nastoupí přípravu u nás. Důvodem bylo zejména to, že sám Michal projevil zájem vrátit se do Slovácka. Pokud vše po sportovní a administrativní stránce dopadne dobře, tak by to mohlo být pro obě strany zajímavé," říká Petr Pojezný, ředitel 1.FC Slovácko.

Kadlec má v lize odehráno 165 utkání, připsal si jedenáct gólů a třináct asistencí. V reprezentačním dresu odehrál 67 zápasů a vstřelil 8 branek.

Reklama

Související témata: