Hlavní obsah

Peru a Venezuelu čeká boj o bronz. Kdo vyhraje souboj outsiderů?

Duel o bronz má na fotbalovém mistrovství Jižní Ameriky velice překvapivé obsazení, Peru ani Venezuela totiž neměla podle původních předpokladů projít sítem základních skupin, natožpak čtvrtfinále. Úroveň Jihoamerických celků se ale v posledních letech podobně jako v Evropě výrazně vyrovnává.

Foto: Jorge Saenz, ČTK/AP

Venezuelský kouč César Farías s vlajkou své země nad hlavou slaví historickýn postup do semifinále.

Článek

Tip bookmakera Fortuny: Peru – Venezuela, -2,5 branky

O medaile tak budou hrát celky, které v Argentině prokázaly velice slušnou formu. Především Venezuela si jako outsider šampionátu nevedla vůbec špatně, z pěti utkání neprohrála jediné, v semifinále vypadla s Paraguayí vinou jedné neproměněné penalty.

„Los Llaneros“ sice nemají ve svém středu taková známá jména jako ostatní, ale vše vynahrazují nasazením, týmovostí a výbornou rychlostní vybaveností. Rovněž Peru zdobí podobné vlastnosti, hlavní hvězdy z Evropy totiž turnaj pro zranění vynechali, až tedy na dvojici Guerrero – Vargas. Souboje o třetí místo bývají většinou na branky velice bohaté (viz loňské MS), ale tentokrát lze očekávat výjimku potvrzující pravidlo.

Ani jedno z mužstev na Copě v koncovce příliš nezářilo a dvě branky budou pro souboj o třetí místo stropem. Pokud chcete favorizovat tým, který skončí na třetí příčce, přikloňte se k Venezuele, která má v Argentině přeci jen o něco lepší momentální výkonnost.

Na zápas si mohou sázkaři vsadit přímo v průběhu utkání a také ho sledovat díky streamovanému živému vysílání, které Fortuna poskytuje na svých stránkách jako jediná sázková kancelář.

Reklama

Související témata: