Hlavní obsah

Slováci se musí mít před EURO na pozoru! Polská hvězda si na ně chystá tuhle parádičku

Poznaň/Praha

Prvním soupeřem Slovenska ve skupině E na fotbalovém evropském šampionátu je tým Polska. V Petrohradě nastoupí včetně své největší hvězdy Roberta Lewandowskiho, který už se poctivě připravuje. Během tréninku předvedl jednu ze svých parádiček. Vyzkouší ji při zápase?

Foto: Christof Stache, Reuters

Robert Lewandowski překonal 41. bundesligovou trefou v sezoně rekord legendárního Gerda Müllera.

Článek

Dvaatřicetiletý útočník Bayernu Mnichov stále patří mezi nejlepší fotbalisty planety. Svůj um předvádí v posledních sezonách v německé Bundeslize a teď už netrpělivě vyhlíží odložený evropský šampionát.

Přípravný zápas s Ruskem (remíza 1:1) ze začátku měsíce sice proseděl na lavičce, do úterního přípravného utkání proti Islandu (2:2) už ale naskočil a odehrál 80 minut. Polsko je prvním soupeřem Slovenska ve skupině v Petrohradu a Slováci se musí mít před polským kanonýrem na pozoru.

Během tréninku si totiž zkoušel různé parádičky a jedna mu vyšla opravdu bravurně. Z rohu hřiště svojí fintou z otočky trefil naprosto neomylně. Podívat se na ni můžete v přiloženém videu.

EURO 2021

Mistrovství Evropy ve fotbale, jež se původně mělo hrát již před rokem, začíná 11. června a končí 11. července. EURO hostí jedenáct zemí, Česká fotbalová reprezentace postoupila ze skupiny z třetího místa a v osmifinále přehrála Nizozemsko. Finále šampionátu se hraje v legendárním Wembley.

Reklama