Hlavní obsah

Konec přesouvání lahví sponzorů? Ruský trenér svou reakcí pobavil všechny

Petrohrad/Praha

Portugalská hvězda zřejmě ani netušila, co svým gestem způsobí. Cristiano Ronaldo během tiskové konference schoval lahve Coca-Coly, jednoho z hlavních sponzorů EURO, a vyzval, ať lidé pijí vodu. Poté francouzský záložník Pogba schoval lahev piva Heineken. UEFA pak přesouvání lahví zakázala. Reakce ruského trenéra Stanislava Čerčesova všechny pobavila.

Foto: Anton Vaganov, ČTK/AP

Ruský trenér Stanislav Čerčesov během zápasu s Finskem.

Článek

Přestože pád akcií nápojového giganta, který byl zkraje týdne spojován právě s Ronaldovým gestem, způsobila spíš výplata dividend, způsobil portugalský fenomén mimořádný rozruch.

Stejné gesto předvedl i italský útočník Manuel Locatelli. Francouzský záložník Paul Pogba zase schoval lahev piva Heineken, jelikož je praktikujícím muslimem. To, že pivo bylo nealkoholické, zřejmě přehlédl. UEFA poté vyzvala hráče, aby lahve sponzorů turnaje přestali schovávat.

Zvídavý novinář se zeptal na názor na tyto kauzy ruského trenéra Stanislava Čerčesova, před kterým rovněž na tiskovce stály dvě lahve Coly. Ten zareagoval po svém. Efektně si jednu z nich otevřel o druhou a s chutí se napil. Pobavil sebe i všechny v sále.

Reklama

Související témata: