Hlavní obsah

SESTAVA EURO: Šampionát objevil nové hvězdy, září mezi nimi i Češi

Šlechtí je týmové pojetí, dávají o sobě ovšem vědět také řadou skvělých individuálních výkonů. Bitva s Nizozemskem v Budapešti národnímu týmu sedla, pozitivní hodnocení si vysloužila řada Šilhavého chlapců. Muž zápasu Holeš a stoper Kalas nechybějí v ideální sestavě osmifinále fotbalového EURO podle Sport.cz. Po dvou zástupcích v ní vedle české reprezentace mají Anglie a Dánsko.

Foto: Sport.cz s Uefa.com

Sestava osmifinále EURO podle Sport.cz:

Článek

Proslavil se trefou na Arsenalu, slávistický hrdina Holeš má ovšem další nezapomenutelný zážitek. Gól a asistenci, jimiž posunul reprezentaci do čtvrtfinále EURO! V obraně se pak zaskvěl stoper Kalas, který se stává specialistou na blokování střel. Mezi nové hvězdy šampionátu se ovšem tlačí i Dánové, příští soupeř. Pod jasný triumf nad Walesem se nejvíc podepsali Dolberg a Mähle.

Angličané konečně zbořili svůj německý komplex, za hrdinu byl opět Sterling a také Shaw. Courtois vychytal Belgičanům postup přes obhájce z Portugalska, Ukrajinec Zinčenko se blýskl v bitvě se Švédskem.

Hrdina osmifinále Tomáš Holeš. Pro mě nejlepší zápas v životě

Sport.cz, UEFA

Dva Benzemovy góly Francii nestačily, dál jde kanonýr Seferovič se Švýcarskem. K velkým favoritům dál patří Italové, jež v jedenáctce zastupuje Spinazzola.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Sestava osmifinále EURO podle Sport.cz:
Courtois (Belgie) - Spinazzola (Itálie), Kalas (ČR), Shaw (Anglie) - Zinčenko (Ukrajina), Holeš (ČR), Sterling (Anglie), Mähle (Dánsko) - Seferovič (Švýcarsko), Dolberg (Dánsko), Benzema (Francie).

Reklama