Hlavní obsah

Za rok finále MS s Kúdelou! Bořil hořel, Hložek chyběl, Italovi Oscara za simulování

Sen o medailích se nenaplnil, čtvrtfinále je pro národní tým na šampionátu konečnou. Lidový pohled nabízí také Fanda, který o sobě říká, že je nejupřímnější z fotbalových příznivců, samozřejmě s rudým srdíčkem. „A je konec. Ale hoši děkujem, za parádní turnaj a výbornej výsledek. Když jsem viděl, že dva dohrávají zkrvavení, došlo mi, že tohle je tým, jak má být. Jeden bojoval za všechny a všichni za jednoho,“ oceňuje náruživý fanoušek, který s vervou glosuje také EURO. Další díl si poslechněte v přiloženém videu.

Foto: Dan Mullan, Reuters

Jan Bořil po utkání s Dánskem.

Článek

Zatímco Dánsko se chystá na vysněné semifinále, český tým se vrátil z dalekého Baku po čtvrtfinále s nepořízenou.

„Dáni jsou úplně jiná liga než Tulipány. Správné okolnosti bohužel nenastaly. Jak byl Šilhavý chválený za koučink proti Nizozemsku, tak tentokrát asi dostane bídu. A nutno říct, že zaslouženou," poznamenává Fanda.

„Před zápasem věřil Bořilovi asi málokdo - a po 15 minutách už jenom náš repre trenér... Kadeřábek mi tam chyběl, a taky Hložek, minimálně na poslední půlhodinu. Když už jsme u sparťanů, sportovně přiznávám, že Čelůstka nepředvedl svůj nejlepší výkon na mistrovství. A ještě se stihl zranit," líčí bitvu s výsledkem 1:2.

„Za rok chci vidět finále MS! Klidně s Kúdelou, Provodem a Hložanem v základní sestavě," usmívá se Fanda.

Více už v přiloženém videu, třeba kritická poznámka k hereckému vystoupení Itala Immobileho.

Reklama

Související témata: