Hlavní obsah

Bojovat až do konce! Červenobílým na sociální síti gratulovala i slávistka Kvitová

Praha

Slavia ve čtvrtek po fantastickém zápase, který se zapíše do pamětí fanoušků zlatým písmem, porazila Sevillu 4:3 po prodloužení, ačkoli ještě v 98. minutě prohrávala 2:3. Slavia v tu chvíli musela vstřelit dvě branky k tomu, aby postoupila. Borci v červenobílém to však zvládli, utkání otočili a slaví postup do čtvrtfinále Evropské ligy. Do řady gratulantů se zapsala i tenisová hvězda Petra Kvitová.

Foto: Petr David Josek, ČTK/AP

Slavia šokovala Sevillu a slaví postup do čtvrtfinále. K úspěchu sešívaným na sociální síti gratulovala i tenistka Petra Kvitová.

Článek

Z obrovského úspěchu se radují snad všichni slávističtí fanoušci, kteří na sociálních sítích zahrnují svůj tým gratulacemi i emotivními a obdivnými příspěvky. Mezi gratulanty se řadí i tenistka Petra Kvitová, která je známá tím, že klubu z Edenu fandí a občas i jeho utkání navštěvuje.

Dvojnásobná wimbledonská šampionka je proslulá neuvěřitelnou bojovností a právě to byla zbraň, kterou ve čtvrtek slávisté předvedli. Kvitová byla u vytržení. „Tohle byl zápas s velkým Z! Nevzdávat se a bojovat až do konce! Veliká gratulace," napsala česká tenistka na Twitteru. A přidala i hashtag s heslem slávistů: Spolu jsme silnější.

Reklama