Hlavní obsah

A je to venku! Kolik zaplatí fanoušci Slavie za lístky na Chelsea?

Praha

Přijede Chelsea, Eden bude praskat ve švech. Nažhavení fanoušci Slavie se po vyřazení Sevilly těší na další fotbalový svátek. Pomalu na veřejnost unikají informace o vstupenkách na zmíněné utkání Evropské ligy, které se bude hrát 11. dubna. Oficiálně Slavia ještě ceny lístků nezveřejnila, ovšem místopředseda představenstva Tomáš Syrovátka na sociální síti pustil podrobnosti do světa. A pokud nemáte permanentku, připravte si minimálně dvanáct stovek...

Foto: Jon Super, Reuters

Fotbalisté Chelsea Eden Hazard a David Luiz děkují fanouškům za podporu.

Článek

Za hvězdy a kvalitní fotbal se platí. Euforie ve slávistickém táboře po vyřazení známého španělského klubu z pohárové Evropy jen roste. V hojném počtu ale fanoušci SKS chodí i na ligu a užívají si vítězných bitev, naposledy třeba při ligovém utkání v Příbrami vytvořili sešívaným domácí prostředí. A tak je nejspíš neodradí ani ceny, za které budou k mání vstupenky na Chelsea.

Jak už to bývá, výhodu mají majitelé permanentek. Tribuna Sever, tedy kotel, bude k mání za 700 korun, lístek na východní tribunu by měl podle Syrovátky stát pro permanentkáře 1250 korun a za sedačku na hlavní tribuně zaplatíte 1630 korun. Podle dostupných informací je držitelů permanentek zhruba devět tisíc, ti budou mít právo koupit si dvě vstupenky na osobu. Prodej permanentek byl přitom již ukončen.

Následně prý budou osloveny Fankluby a další sdružení spojená s klubem z Edenu. Pokud by ani v tu chvíli ještě nebylo vyprodáno, dostanou šanci zaplnit zbylá místa další fanoušci.

V tomto případě si už budou muset připlatit. Lístek do kotle bude za 1190 korun, Východní tribuna za 1780,- a vstupenka na hlavní tribunu by měla podle informací z twiiterového účtu místopředsedy představenstva Slavie stát 2180 korun.

Co říkáte na ceny vstupenek na fotbalový zápas Slavia - Chelsea?
Jsou přiměřené tomu, že jde o čtvrtfinále Evropské ligy.
78,9 %
Myslím, že vstupenky mohly být levnější.
21,1 %
Celkem hlasovalo 14243 čtenářů.

Reklama

Související témata: