Hlavní obsah

Takhle slavil vítěz Evropské ligy! Tanečky kolem poháru i zpěv trofeji

Fotbalisté Chelsea slaví po šesti letech zisk trofeje pro vítěze Evropské ligy. A jak hráči, tak i fanoušci slaví. Jeden z hráčů ale svými oslavami vyčnívá, některé jeho kreace se dostaly až na sociální sítě - a baví.

Foto: Twitter: Antonio Rüdiger

Antonio Rüdiger s trofejí pro vítěze Evropské ligy.

Článek

Ačkoli je zraněný, baví Antonio Rüdiger celý svět. Kvůli poraněnému menisku sice obránce Chelsea od dubna neměl šanci vyběhnout na hřiště, teď ale na sociálních sítích kolují jeho oslavy vítězství v Evropské lize. A jsou pořádné.

Rüdiger vůbec nedbal na to, že mu momentálně v pohybu pomáhají berle a pořádně to rozjel už na hřišti, kde s medailí na krku předváděl různé grimasy.

Poté, co trenér Chelsea Sarri pozvedl pohár pro vítěze Evropské ligy, ho pak párkrát svými berlemi dokonce poplácal.

A svůj vtipný výstup přímo na hřišti pak završil, když vyrušil svého spoluhráče Césara Azpilicuetu přímo uprostřed rozhovoru pro média a donutil ho interview ukončit.

Celý večer následně pokračoval tím, že v živém přenosu na svém Instagramu divákům a trofeji přitisknuté k tváři zazpíval parádní píseň.

A na svůj Instagram přidal také další důkaz toho, že i se zraněným meniskem se dají vyvádět psí kusy. K fotografii, jak prazvláštním způsobem "tančí" kolem poháru, připsal: "Kdo kur*a potřebuje berle, když můžete kolem trofeje pro vítěze Evropské ligy tancovat po zadku."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Who the f*** needs crutches when you can dance around an European Cup with your butt 😂😍🏆 #Hustle #AlwaysBelieve

Příspěvek sdílený Antonio Rüdiger (@toniruediger),Kvě 30, 2019 v 1:29 PDT

Jednoduše řečeno, německý obránce si oslavy zisku trofeje umí očividně pořádně užít.

Reklama