Hlavní obsah

Kadlec: Řepka se nám po Teplicích omluvil

Fotbalová Sparta si uhrála relativně nadějný výsledek pro odvetu v prvním kole Poháru UEFA proti dánskému Odense, když remizovala 0:0. „Uděláme všechno pro to, abychom postoupili. S Hearts se nám to doma také nepovedlo, když jsme remizovali 0:0. A u nich jsme nakonec vyhráli 2:0,“ připomněl dvojzápas se skotským soupeřem letenský obránce Michal Kadlec.

Foto: www.sparta.cz

Michal Kadlec (vpravo)

Článek

Jaké máte pocity po skončení utkání?

Je škoda, že svou šanci neproměnil Libor Došek, ale já bych neházel flintu do žita. Tento dvojzápas je ještě otevřený a když se nám podaří u nich vstřelit branka, tak situace vypadá hned jinak.

V čem to bylo, že jste nedokázali víc než jen remizovat?

Chyběl nám pohyb, nebylo to komu dát. Pak když odstoupil Libor Došek tak už jsme to nakopávali jen na Míru Slepičku a na Honzu Rezka a to samozřejmě není ideální.

Jaké šance vidíte do odvety?

Uděláme všechno pro to, abychom postoupili. S Hearts se nám to doma také nepovedlo, když jsme remizovali 0:0. A u nich jsme vyhráli 2:0.

Je možné, že vás negativně ovlivnila kauza Řepky a Abrahama?

Tomáš se nám omluvil, což chápeme. To už jsme ale hodili za hlavu. Soustředili jsme se jen na večerní zápas, ale bohužel se nám nepovedl.

Znali jste už před utkáním rozhodnutí disciplinární komise?

Samozřejmě, že se to k nám dostalo, ale utkání to nijak neovlivnilo.

Jak jste vnímali verdikt disciplinárky v kabině?

V kabině jsme si to vyříkali. Řekli jsme si, že jdeme dál, zápas od zápasu. Tím, že jsme ten zápas nezvládli svět nekončí.

Reklama

Související témata: