Hlavní obsah

Parádní gesto! Mourinho splnil reportérovi dojemné přání

Tetovo/Praha

Emotivní chvíle se odehrála během tiskové konference před čtvrtečním utkáním kvalifikace fotbalové Evropské ligy mezi Tottenhamem Hotspur a makedonským klubem FK Škendija. Novinář z Tetova požádal trenéra Kohoutů Josého Mourinha o společnou fotografii. Měl pro to zvláštní důvod, který se týkal přání jeho zesnulého otce. Portugalský kouč udělal parádní gesto a reportérovi vyhověl.

Foto: Adam Davy, Reuters

Trenér fotbalistů Tottenhamu José Mourinho.

Článek

Novinář Igor Aleksandrovič během čtvrteční tiskové konference položil sedmapadesátiletému Mourinhovi zvláštní dotaz. Nejprve uvedl, že jeho otec byl velkým obdivovatelem portugalského kouče.

„Když byl můj otec velmi nemocný, řekl mi, že jestli někdy budu mít možnost vás potkat, tak abych si s vámi udělal společnou fotografii. Vždycky mi říkal, abych byl jako vy," řekl Aleksandrovič. „Vždy k vám choval obrovský respekt. Když mi dovolíte se s vámi vyfotit, zanesu fotografii na místo jeho posledního odpočinku. Pokud tedy pro vás zápas dopadne dobře, dovolíte mi si s vámi pořídit snímek?" zeptal se.

„Je jedno, jak zápas dopadne. Jako by se stalo, ta fotografie už je prakticky hotová. Udělejme to," odpověděl muži Mourinho. „Bude mi potěšením. A čest tvému otci. Respekt za to, že ke mně choval tak silné pocity, to si nezasloužím," dodal šéf lavičky Spurs.

Jak slíbil, tak učinil. Mourinho se s novinářem skutečně následně vyfotil.

Tottenham na půdě makedonského celku vyhrál 3:1.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články