Hlavní obsah

Další nákaza! Hvězdný útočník bude gigantovi chybět, legenda neomaleně vtipkuje

Milán

Hvězdný útočník AC Milán Zlatan Ibrahimovic měl pozitivní test na koronavirus a nenastoupí v dnešním utkání 3. předkola fotbalové Evropské ligy proti norskému celku Bodö Glimt. Italský klub uvedl, že výsledky všech ostatních testů několik hodin před utkáním byly negativní.

Foto: Antonio Calanni, ČTK/AP

Gólová radost snajpra AC Milán Zlatana Ibrahimovice. Tentokrát bude chybět.

Článek

Zatím není známo, jak intenzivně nemoc věhlasného kanonýra zasáhla, nicméně bývalý skvělý hráč a v současnosti nezřídka ostrý komentátor Gary Lineker na adresu nelítostného fotbalového dravce, který často nešetří sebevědomými výroky, hned přispěchal s drsným vtípkem.

„Myšlenkami jsme v těchto těžkých chvílích s virem," nasadil poněkud neomalený tón na sítích.

Hráči AC Milán se podrobili dalšímu testování poté, co měl ve středu pozitivní výsledek na covid-19 brazilský stoper Leo Duarte. Z nového kola testů vyšel jako pozitivní švédský veterán Ibrahimovic.

"Informovali jsme odpovídající zdravotní úřady a hráč se okamžitě uchýlil do domácí karantény. Výsledky všech ostatních výtěrů vyšly negativně," uvedl klub.

Osmatřicetiletý Ibrahimovic vstřelil v pondělí oba góly při vítězství AC Milán 2:0 nad Boloňou v úvodním kole Serie A. Nákazu přijal se svým typickým humorem. "Covid si troufl mě vyzvat. Špatný nápad," napsal na twitteru a dodal, že je bez příznaků.

Reklama

Související témata: