Hlavní obsah

Liverpoolu pomáhá k lepším výsledkům týmový dýdžej Kuijt

LIVERPOOL

Mnozí se domnívají, že za zlepšenými výsledky fotbalistů Liverpoolu v posledních týdnech stojí příchod trenéra Kennyho Dalglishe. Ve skutečnosti na tom prý má hlavní zásluhu nizozemský útočník Dirk Kuijt a jeho hudební vkus. Podle klubového webu Liverpool neprohrál od té doby, co se Kuijt začal starat o hudbu v kabině.

Foto: Phil Noble, Reuters

Útočník Liverpoolu Dirk Kuijt.

Článek

Liverpool naposledy podlehl 12. ledna Blackpoolu, poté se role DJ týmu ujal Kuijt a Reds v následujících sedmi duelech nepoznali hořkost porážky. Naposledy uhráli bezbrankovou remízu s pražskou Spartou v Evropské lize, s níž sehrají ve čtvrtek domácí odvetu.

"Je pravda, že od chvíle, kdy jsem svůj iPod zapojil do přehrávače v kabině a začal jsem pouštět nahrávky, které doma speciálně vybírám pro naše zápasy, tak jsme ještě neprohráli," řekl Kuijt pro klubový web. "Teď mi kluci nedovolí s tím přestat, protože jsme všichni docela pověrčiví," dodal.

A jaká že hudba pomáhá Liverpoolu k lepším výsledkům? "Pouštím Kings of Leon, The Killers nebo Amy Winehouse a podobně. Po rozcvičce před zápasem však zazní i You'll never walk alone. Naše hymna nás vždycky sjednotí jako tým," poznamenal Kuijt.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články