Hlavní obsah

Psa by nevyhnal, sešívaní trénovali v nákrčnících. Pomůže jim slota proti favoritovi?

Praha

Fotbalistům Villarrealu se středeční pražské počasí určitě líbit nebude. Ostatně ani sešívaným ne. Slávisté museli z rozhodnutí UEFA dopolední trénink na čtvrteční zápas Evropské ligy přesunout z hlavního stadiónu na vedlejší plochu v Edenu. Ke slovu přišly i nákrčníky a dvojice Deli, Ngadeu se mračila stejně, jako se budou kabonit soupeři z prosluněného Španělska. Podívat se můžete v přiloženém videu.

Slavia před zápasem Evropské ligy s VillarealemVideo: Sport.cz

 
Článek

Jako by si na favorita skupiny z jižních krajů povolali nechutnou podzimní slotu. „Ani nevím, jak bude zítra. Asi podobně, možná trochu tepleji. Ale nemyslím si, že by počasí mělo hrát nějakou roli, že by Villarrealu nějak zvlášť vadilo. Hřiště je ve velmi dobrém stavu, jeho stav určitě nebude bránit, aby se hrál dobrý fotbal," ujišťuje trenér Jaroslav Šilhavý.

Sešívané čeká týden pravdy. S Villarrealem sehrají po remíze 2:2 na jeho hřišti druhou přímou bitvu o první příčku ve skupině, v neděli pak nastoupí v Plzni k zápasu, který jim jako poslední může uchovat reálnou naději na obhajobu titulu.

Pro kouče je tak podstatné, že se mu oba Afričané uzdravili. „Mimo dlouhodobě zraněné Šventa a Mešanoviče jsou všichni ostatní hráči k dispozici, tedy i Deli a Ngadeu. Jak nastoupíme v poháru, a jak v Plzni, si ale zatím nechám pro sebe," usmívá se Šilhavý.

Zápas Slavia - Villarreal se hraje ve čtvrtek od 19:00. Přímý přenos vysílá ČT sport, on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Jak skončí duel Slavie s Villarrealem?
Výhrou Slavie
53,5 %
Výhrou Villarrealu
28,5 %
Remízou
18 %
Celkem hlasovalo 3427 čtenářů.

Reklama

Související témata: