Hlavní obsah

Bookmakeři věří v Poháru UEFA jen Spartě

PRAHA

Zápasy prvního kola Poháru UEFA skončí pro české týmy neúspěchem, domnívají se bookmakeři. Podle nich se do základní skupiny soutěže dostane pouze pražská Sparta, kterou jako jedinou z tuzemských zástupců favorizují. Na její postup ve dvojutkání se skotským klubem Heart of Midlothian vypsala sázková kancelář Fortuna kurz 1,67, na ostrovní celek pak kurz 1,95.

Foto: Sport.cz

Sparta by podle bookmakerů měla postoupit do základní skupiny.

Článek

Kromě Letenských považují bookmakeři ostatní české celky v Poháru UEFA za outsidery. Zatímco postup Mladé Boleslavi přes francouzský tým Olympique Marseille i Slavie Praha přes anglický Tottenham Hotspur by se podle internetové sázkové kanceláře bwin.com rovnal téměř zázraku, mistr Slovan Liberec není proti Crvené Zvezdě Bělehrad bez šance.

Sázkaři však zřejmě Severočechům příliš nevěří, v poslední době totiž kurz na to, že projdou přes svého srbského soupeře do základní skupiny, stoupl na stávajících 2,10. Na postup Bělehradu je přitom kurz 1,65.

Hlavním favoritem na celkové vítězství v soutěži je podle bwin.com španělský obhájce loňského prvenství FC Sevilla s kurzem 8, následován nizozemským Ajaxem Amsterdam, tureckým Fenerbahce a německým Schalke 04 (všichni mají kurz 11). Možnost, že by Pohár UEFA vyhrála pražská Sparta  je ohodnocena kurzem 150:1.

Kurzy na postup českých týmů z 1. kola Poháru UEFA:
12
Slovan Liberec - CZ Bělehrad2,101,65
Slavia Praha - Tottenham4,001,20
Hearts - Sparta Praha1,951,67
Marseille - Mladá Boleslav1,204,00

Reklama