Hlavní obsah

Marseille odvedla proti Boleslavi jen nezbytné minimum

PAŘÍŽ

Vítězství Olympique Marseille 1:0 nad Mladou Boleslaví v prvním kole Poháru UEFA označil páteční francouzský tisk za odvedení pouze nezbytného minima ze strany domácího týmu. Sportovní list L´Équipe varuje, že se mužstvo může za dva týdny dočkat v Mladé Boleslavi velkého zklamání.

Článek

Vedoucí tým francouzské ligy porazil Mladou Boleslav, přestože trenér Albert Emon nechal několik hráčů základní sestavy odpočívat a populárního útočníka Francka Ribéryho poslal na hřiště jen na závěrečnou čtvrthodinku. "Vzhledem k těsnému marseilleskému náskoku před odvetou se lze oprávněně ptát, zda to nebylo málo," napsal L´Équipe.

Deník uvedl, že Olympique Marseille se v druhé půli o vyšší vítězství ani příliš nesnažil, i když by bylo rozhodně v jeho silách. "Verdiktu se dočkáme za dva týdny v Mladé Boleslavi, na malém stadionu s nehostinným trávníkem, což je příhodný rámec pro velké zklamání," dodal autor. Vítězství 1:0 podle něj nedává před odvetou pocit bezpečí.

I další listy soudí, že Marseille odvedla jen to nejnutnější. Podle Le Parisien si však počínala "jako pán domu", postupně prosadila svůj rytmus a zachovává si slibné šance na postup.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen