Hlavní obsah

Hunt by se rád o Vánocích setkal s Čechem

kftČTK

Fotbalista Readingu Stephen Hunt stále usiluje o setkání s brankářem Petrem Čechem, kterému při střetu v říjnovém zápase anglické ligy prorazil kolenem lebku. Irský záložník doufá, že by se mohl s gólmanem Chelsea soukromně sejít 26. prosince na druhý svátek vánoční, kdy se jejich týmy znovu utkají v Londýně.

Foto: chelseafc.com

Petr Čech s manželkou Martinou.

Článek

Fotbalista Readingu Stephen Hunt, který v říjnovém utkání s Chelsea prolomil kolenem Petr Čechovi lebku, stále usiluje o setkání s ním. Irský záložník doufá, že by se mohl s gólmanem Chelsea soukromně sejít 26. prosince, kdy se jejich týmy znovu utkají na Stamford Bridge.

"Byla to nešťastná náhoda. Kdybychom se setkali tváří v tvář, samozřejmě bych si s ním rád promluvil o tom, co se stalo. Vysvětlil bych mu i to, proč jsem ho nebyl navštívit v nemocnici. Snad se o Vánocích uvidíme," cituje Hunta sobotní The Times.

Dopis od Hunta přišel na Chelsea a údajně neměl omluvnou formu. Chelsea nepovažuje případ za uzavřený, i když hráč nebyl potrestán a zatím, jak se ukazuje, nevidí důvod k setkání obou hráčů. Čech je momentálně na dovolené a do Londýna se vrátí tento týden.

"Vše je v režii klubu. Chelsea rozhodne, kdy doje k tiskové konferenci s Petrem a zda se setká s hráčem, který mu způsobil vážné zranění," řekl Právu Hráčův manažer Pavel Zíka ze Sport Invest International.

Reklama

Související témata: