Hlavní obsah

Ševčenko: Pokud se Mourinhovi nehodím, odejdu

LONDÝN

Andrej Ševčenko poprvé od svého odchodu z AC Milán připustil, že jeho dny v londýnské Chelsea mohou být brzy u konce. Ukrajinský útočník přestoupil v létě za 30 miliónů liber, ale zatím na britských ostrovech nepřesvědčil o své pověsti kanonýra. Ševčenko uznal, že moc nezapadl do hry trenéra José Mourinha, a mohl by se vrátit do Milána.

Článek

"Cítím se v Chelsea jako doma, jenže se zdá, že můj styl hry naneštěstí nezapadá do koncepce trenéra Mourinha," řekl deníku Daily Mirror Ševčenko, který se v anglické Premier League dosud trefil jen třikrát. "Já Mourinhovi rozumím - nestřílím tolik branek, jak se očekávalo," dodal.

V posledních dnech se spekuluje, že by Ševčenko mohl být poslán na hostování zpátky do AC Milán. "Každý o tom pořád mluví, ale já osobně o tom s nikým z vedení nemluvil. Ale myslím, že šéfové klubu sami pravděpodobně neví, jak se rozhodnout," tvrdí Ševčenko, jenž je blízkým přítelem majitele Chelsea, ruského miliardáře Romana Abramoviče. "Roman je můj přítel a je zcela na mojí straně," tvrdí ukrajinský reprezentant.

Kde dohraje Andrej Ševčenko sezónu?
Hlasujte v anketě Sport.cz na konci článku!

"Ale jsem dostatečně soudný člověk. Pokud se někomu nehodím, jsem připraven sbalit si věci, a vrátím se do Itálie, žádný problém. Dokážu, že jsem stále dobrý hráč," věří si Ševčenko. "Samozřejmě by mne mrzelo, kdybych měl Londýn opustit. Především kvůli rodině, která zde začala nový život. Moje žena Kristen byla z přestupu tak šťastná. Ona je Američanka a konečně se našla v anglicky mluvící zemi. Je jasné, že ji a naše syny bych nemohl odvézt zpátky do Milána," přiznal 30letý hráč.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články