Hlavní obsah

AC Milán se zajímá o Ujfalušiho, nabízí Jankulovského

PRAHA

Fotbalový velkoklub AC Milán se údajně zajímá o českého obránce Tomáše Ujfalušiho z Fiorentiny. Zájem je prý tak velký, že jsou milánští funkcionáři ochotni obětovat jiného českého reprezentanta Marka Jankulovského, dalšího obránce Daniele Boneru, a ještě přidat finanční kompenzaci.

Článek

"Tuhle informaci slyším poprvé, vůbec nic o tom nevím," řekl pro čtvrteční vydání deníku Sport Ujfaluši. "V této době se každý rok objevuje plno přestupových spekulací a já se tím nezabývám. Nic mi o tom neříkal ani můj manažer Dalibor Lacina," dodal řízný obránce.

Ještě větší vzrušení vyvolává jiná přestupová spekulace mezi AC Milán a Fiorentinou. Podle internetového serveru tribalfootball.com se připravuje posezónní výměna útočníka AC Alberta Gilardina za kanonýra Fiorentiny Luku Toniho. Iniciativa tentokrát vychází ze strany trenéra Fiorentiny Cesare Prandelliho, který Gilardina kdysi vedl už v Parmě.

Toni se na druhou stranu prý svěřil blízkým přátelům, že než skončí s fotbalovou kariérou, je jeho snem zahrát si v jednom z milánských velkoklubů.

Reklama

Související témata: