Hlavní obsah

Kouč Le Guen vystřídal u PSG Lacomba

PAŘÍŽ

Necelé dva týdny po odchodu z Glasgow Rangers získal fotbalový trenér Paul Le Guen nové angažmá v Paris St. Germain. Oznámili to v pondělí představitelé klubu, který se pod vedením kouče Guye Lacomba propadl po sobotní porážce 1:2 s Valenciennes ve francouzské lize až na sedmnácté místo. Le Guen povede v Paříži i českého obránce Davida Rozehnala.

Článek

"Ode dneška není Guy Lacombe trenérem našeho klubu. Funkci převzal Le Guen se svým asistentem Yvesem Collieuem," uvedl pařížský celek v tiskovém prohlášení. Collieu pomáhal Le Guenovi už v Rangers a také v Lyonu, s nímž vybojoval v letech 2003 až 2005 tři ligové tituly.

Právě na tuto skvělou bilanci se pokusí nová dvojice v Parku princů navázat. Dvaačtyřicetiletý francouzský internacionál se vrací do klubu, jehož barvy hájil sedm sezon jako hráč. V roce 1996 s PSG vyhrál Pohár vítězů poháru.

Lacombe vedl metropolitní klub rok a měsíc. Jeho odvolání se dožadovali fanoušci už při sobotním zápase a také některým hráčům údajně docházela trpělivost. "Nechci hrát příští rok ve druhé lize," prohlásil kapitán Pauleta.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články