Hlavní obsah

Ronaldo místo Ronalda?

MADRID

O odchodu brazilského kanonýra Ronalda toho bylo napsáno již mnoho. Podle nejčerstvějších informací projde v pátek na San Siru zdravotními testy. Pokud výsledky dopadnou podle představ italských lékařů, odletí sportovní manažer "Rossoneri" Adriano Galliani v pondělí k finálnímu jednání do Madridu. Tím by měl být přestup uzavřen.

Foto: internet

Cristiano Ronaldo.

Článek

Nizozemský útočník Realu Ruud Van Nistelrooy otevřel otázku, zda Brazilce na Santiagu Bernabeu nenahradí jeho o devět let mladší portugalský jmenovec Cristiano Ronaldo. Ten momentálně hájí barvy Manchesteru United.

Přestoupí Cristiano Ronaldo v létě do Realu Madrid?
Hlasujte v anketě Sport.cz!

Podle britského listu The Independent nabídne Real Madrid v létě za Cristiana Ronalda Manchesteru 35 miliónů liber. Portugalský ofenzivní záložník prožívá v dresu "Reds" životní sezónu. Se třinácti brankami je nejlepším střelcem mužstva, Sir Alex Ferguson si mladého hráče nemůže vynachválit. Ronaldo přišel na Old Trafford v roce 2003 ze Sportingu Lisabon za 12,25 miliónů liber.

Dojde ke střetu gigantů?

Ruud Van Nistelrooy v rozhovoru pro stránky "Bílého baletu" mimo jiné řekl: "Velcí hráči vždy přicházejí do Realu Madrid a Cristiano Ronaldo je fantastický hráč. Momentálně prožívá nejlepší sezónu v Manchesteru, dává hodně branek a hraje skvěle."

"United ho jen tak lehce nepustí, možná vůbec, ale to záleží také na hráči samotném," řekl k možnému příchodu portugalské hvězdy do Španělska a dodal: "Může to vyústit ve velký střet obou klubů a on si prostě bude muset vybrat."

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články