Hlavní obsah

Skotský brankář po rozehrávce nakopl soupeře do zad. Zápas dochytal záložník

Glasgow/Praha

Přeskočilo mu? Skotský brankář týmu Glasgow Rangers neudržel nervy na uzdě a v 36. kole Premiership nakopl protihráče do zad. Za své počínání si vysloužil červenou kartu a duel musel dochytat jeho parťák ze záložní řady. Hráči Rangers zvítězili 1:0.

Skotský brankář po rozehrávce nakopl soupeře do zad. Zápas dochytal záložníkVideo: sntv

 
Článek

Závěr nadstavbového klání mezi druhým týmem skotské ligy Rangers a pátým celkem Hibernian se hrubě nepovedl brankáři Allanu McGregorovi. Gólmanovi se zřejmě nelíbila přítomnost dotírajícího Marca McNultyho a po rozehrávce míče svého soupeře nakopl do zad.

Jeho neférové počínání neuniklo hlavnímu sudímu, a tak následovalo nevyhnutelné. McGregor viděl červenou kartu, a i přes dlouhé protesty musel zamířit do šaten. Jeho posunky a gestikulace během diskuze s rozhodčím chvílemi působily doslova komicky.

Kouč Rangers Steven Gerrard měl v pokročilé fázi zápasu třikrát vystřídáno, a tak mu nezbyla jiná možnost než mezi tyče poslat záložníka Rosse McCrorieho. Skóre duelu už se ale neměnilo a střetnutí skončilo výsledkem 1:0 pro domácí. Klubu Rangers patří druhé místo v tabulce a osud utkání na tom nemohl nic změnit.

Mistrovský titul slaví městský rival Celtic, který dvě kola před koncem vede ligu o devět bodů.

Reklama

Související témata: