Hlavní obsah

Po debaklu šok! Uklízečce nedali šanci! To snad ani nejsou fotbalisti

Bratislava

Radost svým fandům moc nedělají, nemají ani bod, v tabulce slovenské fotbalové ligy jsou fotbalisté týmu FK Pohronie Žiar předposlední. Ale i přes debakl v Dunajské Stredě 1:5 si vysloužili takřka oficiální poděkování od domácího klubu. Uklízečka byla prakticky bez práce. Tedy ta, která měla na starost jejich šatnu.

Foto: Sport.cz

Trenér Pohroní Rastislav Urgela.

Článek

Hráči Pohroní po sobě dokonale uklidili, nenechali takřka ani stopu. Jako dokonalí lupiči, jen ty body se jim ukrást na půdě favorita nepodařilo.

„Děkujeme za příkladně uklizenou šatnu,“ napsali zaskočení domácí po zápase na Facebook.

K úvodní prohře 1:3 na domácí půdě s mistrovským Slovanem přidali fotbalisté Pohroní venkovní debakl. Podle slovenských médií podal nováček vždy sympatický výkon, nicméně zatím bez efektu. Přesto na sebe v rozbíhající se slovenské lize stačil upozornit.

Vskutku dokonale uklizená šatna nebývá u fotbalistů zvykem, spíše naopak. A jsou známé i případy, kdy tým nejen po prohře po sobě nechá pěkný svinčík nebo zařízení dokonce více či méně poškodí.

„Jsem na kluky hrdý, jméno si neděláte jen výsledy na hřišti,“ poznamenal na klubovém webu trenér Pohroní Rastislav Urgela.

Reklama

Související témata: