Hlavní obsah

Odvážný podavač míčů to v zápase skotské ligy neměl jednoduché

Glasgow/Praha

Humorná epizoda s podavačem míčů zpestřila utkání 2. kola skotské Championship mezi týmy Partick Thistle a Dundee United na stadionu Firhill v hlavním městě Glasgow. Obětavý chlapec musel pro balón podlézt úzký reklamní poutač. Hráči Dundee zvítězili 2:1.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Podavač míčů to v zápase skotské ligy neměl jednoduchéVideo: sntv

 
Článek

Balón se nešťastnou náhodou ocitl pod reklamním bannerem a žádný jiný míč zrovna nebyl hráči v dosahu. Mladý podavač nejprve doběhl až k místu, kam se balón zakutálel, když ale uviděl, kam až zapadl, do zdolání překážky se mu kvůli dešti dvakrát nechtělo. Tázavě se proto rozhlížel kolem sebe a zřejmě doufal, že se mu z úkolu nějakým způsobem podaří vykroutit.

Diváci chlapce ale začali záhy povzbuzovat, a tak pro balón nakonec vlezl. Publikum jeho odvahu ocenilo potleskem. Jeho snaha ale přišla vniveč. K pobavení všech se nový míč objevil na hřišti zrovna ve chvíli, kdy klučina i s úlovkem vylezl zpět na hrací plochu.

Fotbalisté Dundee United zvítězili na hřišti Partick Thistle 2:1. Hosté tak po dvou odehraných kolech s plným bodovým zápisem vedou druhou nejvyšší skotskou ligu.

Reklama

Související témata: