Hlavní obsah

Plyšáci pro nemocné děti. S krásným gestem fanoušků se zastavilo i dění na hřišti

Parádní akcí se blýskli fanoušci nizozemského fotbalového klubu Den Haag. Ve třinácté minutě utkání na hřišti Feyenoordu Rotterdam začali házet do sektoru pod sebe plyšové hračky. Ty poputují do dětské nemocnice v Rotterdamu, která je nejstarší na území Nizozemska.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fanoušci Den Haagu zasypali sektor pod sebou plyšáky. Ti poputují do dětské nemocnice v RotterdamuVideo: IMG Media, sntv

 
Článek

Jakákoli možná rivalita šla stranou. S úderem třinácté minuty zasypali zelenožlutí fanoušci sektor pod sebou lavinou plyšáků. Během celé akce se dokonce zastavilo i dění na hřišti a jak hráči, tak i fanoušci mohli sledovat obrovské množství hraček valících se ze sektoru hostujících příznivců a tleskat jejich skvělému gestu.

I přes dva vlastní góly z poslední čtvrthodiny zápasu vyhrál utkání domácí Feyenoord (3:2), který všechny své branky vstřelil už v první půli. Dva góly domácích přitom padly z pokutového kopu. V dresu Den Haagu odehrál celé utkání český útočník Tomáš Necid, do listiny střelců se ale tentokrát nezapsal.

Reklama