Hlavní obsah

Sexuální maraton! Nejsem nymfomanka, hájí se krásná manželka fotbalové hvězdy

Za hořkou zkušenost označila Melissa Sattaová, choť fotbalové hvězdy Kevina-Prince Boatenga, svoji upřímnou zpověď o jejich intimním životě. Bývalá modelka v roce 2012 v rozhovoru pro italskou verzi časopisu Vanity Fair totiž v souvislosti s Boatengovými častými zraněními naznačila, že příčinou zdravotních problémů jejího manžela může být bouřlivý sex, jemuž se údajně oddávali sedmkrát až desetkrát týdně. Sattaová tehdy dokonce mluvila o sexuálním maratonu.

Foto: Profimedia.cz

Kevin-Prince Boateng v dresu Besiktase Istanbul.

Článek

„Nesnáším předehru, mám ráda, když se jde rovnou na věc. A líbí se mi být v posteli dominantní. S Kevinem se milujeme sedmkrát i desetkrát za týden," referovala odvážně Sattaová v době, kdy její v Německu narozený manžel s ghanskými kořeny hrával za AC Milán a musel čtyři týdny nuceně pauzírovat s natrženým stehenním svalem.

Teď s odstupem času v interview pro Gazzetta dello Sport s lítostí přiznala, že si měla soukromí mnohem více chránit.

Foto: Sport.cz

Melissa Sattaová, krásná manželka fotbalisty Kevina-Prince Boatenga.

„Neumíte si představit, v jakém kolotoči jsem se ocitla. Musíte být velmi opatrní v tom, co říkáte, zvlášť o sexu, když žijete s ostře sledovanou osobností. Fanoušci se mohli zbláznit, ale přece jen proto, že máme sex tak často, neznamená to, že jsem nějaká nymfomanka," obhajovala se 34letá kráska, jenž má s Boatengem šestiletého syna Maddoxe a další dítě je prý na cestě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

☀️🌼 just remember to respect the earth 🌏🤍

Příspěvek sdílený Melissa Satta (@melissasatta),Dub 22, 2020 v 2:05 PDT

Štiplavé komentáře v médiích později údajně provázely pár na dalších štacích, kdy Boateng oblékal dres Schalke 04, Las Palmas, Eintrachtu Frankfurt, Sassuola, Barcelony i Fiorentiny, kdykoliv přišla zranění. Třiatřicetiletý ofenzivní záložník je nyní na hostování v tureckém Besiktasi.

Současná Boatengova manželka má s fotbalisty zkušenosti. V minulosti pět let randila s útočníkem italské reprezentace Christianem Vierim.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Soon.... 🤍☀️ presto.....torneremo alla nostra normalità... non mollate ☀️🤍

Příspěvek sdílený Melissa Satta (@melissasatta),Dub 2, 2020 v 1:43 PDT

Reklama

Související témata: