Hlavní obsah

Exslávista Vlček chce zůstat v Anderlechtu Brusel

Někdejší slávistický útočník Stanislav Vlček chce zůstat v Anderlechtu Brusel i poté, co mu na konci sezóny vyprší současný kontrakt. V pondělním vydání listu La Libre Belgique prohlásil, že doufá, že si ho slavný belgický klub nechá a nabídne mu prodloužení smlouvy.

Článek

"Smlouva mi na konci sezóny končí. Doufám, že si mě nechají," řekl český reprezentant v euforii po sobotním vysokém vítězství 7:1 nad Mechelenem.

Sám vstřelil první branku Anderlechtu, která znamenala vyrovnání, a odstartoval následující gólovou smršť. Navíc se na některých dalších gólech podílel přesnými přihrávkami. Díky tomu si vysloužil ovace fanoušků Anderlechtu, i když hlavním hrdinou byl argentinský útočník Frutos, autor hattricku.

"Byla to velmi emotivní chvíle. Čas od času mě publikum vyvolávalo i na Slavii Praha, avšak ne tolik. Hrál jsem nejlepší zápas za Anderlecht," poznamenal Vlček.

Do belgického klubu přestoupil krátce před loňskými Vánoci. V Anderlechtu působí i jeho dva krajané a spoluhráči z národního týmu, brankář Daniel Zítka a záložník Jan Polák.

Reklama

Související témata: