Hlavní obsah

Fotbalista předvedl parádní branku z přímého volného kopu, gólman byl bez šance

Borisov/Praha

Nádhernou brankou se v 9. kole běloruské ligy prezentoval fotbalista Bate Borisova Igor Stasevič. Čtyřiatřicetiletý záložník rozvlnil síť přesně umístěnou trefou z přímého volného kopu. Na jeho počin z víkendového utkání proti Slucku, které Borisov ovládl jasně 3:0, se můžete podívat ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BATE Borisov si připsal čtvrté vítězství v řadě, parádním gólem se prezentoval Igor Stasevič.Video: sntv

 
Článek

Jediná evropská liga, kterou nezastavila pandemie koronaviru měla o víkendu na programu 9. kolo. Suverén běloruské soutěže z Borisova si před vlastními fanoušky připsal další tři body do tabulky po jednoznačném vítězství nad Sluckem v poměru 3:0.

Hlavně druhá branka z kopačky záložníka Igora Staseviče musela přítomné fanoušky zvednout ze sedaček. Zkušený běloruský borec zahrával v 24. minutě utkání přímý volný kop a na 2:0 zvyšoval nechytatelnou ránou do levého horního rohu branky hostů.

Běloruská liga pokračuje dál i přes stoupající počet nových případů nákazy koronavirem v zemi. Duely tamní fotbalové ligy jsou nadále otevřeny veřejnosti. Na sobotní utkání v Borisov Areně si našlo cestu přes 1000 fanoušků.

Reklama

Související témata: