Hlavní obsah

Močení na veřejnosti, vášnivé polibky s jedním z šéfů klubu. Bez trestu, reagovala disciplinárka

Bratislava

Na potrestání nedošlo. Disciplinárka vzala noční scény, které spatřily světlo světa na Slovensku, na vědomí a usoudila, že není na místě udělovat fotbalistovi Vladimíru Weissovi ml. nějaké sankce. Oč šlo? Na videu, které se objevilo na sítích a zveřejnil jej i web pluska.sk, jsou zachyceni dva muži - právě hráč bratislavského Slovanu a také viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml., oba jsou v družné debatě, objímají se, nechybí polibky na tváře.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slovák Vladimír Weiss (vpravo) na archivním snímku s českým obráncem Filipem Novákem během utkání Ligy národů v Trnavě.

Článek

Výsledek šmírování se stal středem zájmu fandů. Duo se nejprve bavilo v tatranské kolibě, pak se podle záběrů ocitlo na parkovišti. V jednom okamžiku slovenský reprezentant od Kmotríka odstoupil, stáhnul si kalhoty a začal močit.

Stalo se to - k údivu mnohých - předmětem disciplinárního řízení. Ač k incidentu došlo v hráčově volném čase, hrozilo mu zastavení činnosti za poškození dobrého jména fotbalu.

Jak informuje portál cas.sk, hráč svého jednání litoval a omluvil se. Disciplinárka i tohle vzala v potaz a upustila od trestu. Verdikt zdůvodnila především tím, že Weisse natočila třetí osoba bez souhlasu hráče i jeho klubu a video neoprávněně zavěsila na internet.

Reklama

Související témata: