Hlavní obsah

Šílená premiéra! Sparťan skončil v nemocnici, na svůj gól si nepamatuje

Krakov/Praha

Šílená premiéra. Jinak se asi první start sparťanského stopera Uroše Radakoviče v polské nejvyšší soutěži, kde z Letné hostuje ve Wisle Krakov, nazvat nedá. Srb stihl na place jen pár minut, vstřelil gól, ale také po srážce hlavami skončil na nosítkách a následně v nemocnici. „Moc všem děkuji za podporu, už mě propustili z nemocnice. Na gól, který jsem dal, si nepamatuji," napsal fanouškům na sociální síti Radakovič.

Foto: twitter Wisla Krakov, Twitter

Fotbalový obránce Uroš Radakovič v dresu krakovského klubu.

Článek

Na hřiště se v utkání s Wislou Plock dostal až v 77. minutě, ale i tak byl pořádně vidět. Už za osm minut pobytu na trávníku totiž vstřelil po rohu gól, kterým poslal svůj tým do vedení. Při gólové situaci ale došlo ke srážce hlavami a místo radosti nakonec skončil Radakovič na nosítkách. V utkání nemohl pokračovat.

Trenér týmu si následně oddechl, když dostal zprávy, že je stoper při vědomí a v sanitce dal vztyčenými palci najevo, že bude v pořádku.

Přesto se čekalo na definitivní potvrzení po následných vyšetřeních v nemocnici. Ta neodhalila nějaký zásadnější problém a hráč mohl být následně převezen do Krakova.

Následně potěšil vzkazem na sociálních sítích fanoušky i sám Radakovič, který neskrývá, že už se těší na další starty.

„Moc všem děkuji za podporu. Z momentu, kdy jsem dal gól, si vůbec nic nepamatuji. Po vyšetření mě propustili z nemocnice do domácí péče. Brzy se vrátím," napsal Radakovič následně na svou stránku na Facebooku.

Reklama

Související témata: