Hlavní obsah

Vitesse si pojistil českého obránce. V Arnhemu má novou smlouvu

Praha

Dres Arnhemu nesvlékne. Tomáš Hájek se domluvil s Vitesse na prodloužení kontraktu do června 2023 s možností opce na další sezonu. Nizozemský fotbalový klub o pokračování spolupráce s českým stoperem informoval ve čtvrtek na svých oficiálních internetových stránkách.

Foto: Archiv Tomáše Hájka

Obránce Vitesse Arnhem Tomáš Hájek na archivním snímku.

Článek

„Novou smlouvu si naprosto zaslouží. Tomáš je obránce se skvělou mentalitou a pro tým je důležitým hráčem. V tréninku vždy odevzdává sto procent, svoji disciplínou jde spoluhráčům příkladem," uvedl mimo jiné pro klubový web technický ředitel Vitesse Johannes Spors.

Devětadvacetiletý obránce přestoupil do Arnhemu předloni v létě. V uplynulém ročníku Eredivisie nastoupil ke čtrnácti zápasům a mužstvu pomohl ke čtvrté příčce zaručující kvalifikaci Evropské konferenční ligy.

„Jsem velmi šťastný, že mám novou smlouvu v tomto skvělém klubu. Hrát za Vitesse je pro mě čest. Chci poděkovat své rodině, která mě vždy a všude podporuje. Osobně doufám, že budu hrát alespoň tolik jako v minulé sezoně," tvrdí mimo jiné na stránkách Vitesse bývalý hráč Mladé Boleslavi, Zlína, Hradce Králové nebo Plzně, s níž v roce 2018 slavil mistrovský titul.

Reklama

Související témata: