Hlavní obsah

Noční můra Slavie zůstane v Rangers. Kamara před duelem se Spartou prodloužil smlouvu

Glasgow/Praha

Fotbalista Glen Kamara by měl i v příštích třech sezonách hrát za Glasgow Rangers. Pětadvacetiletý záložník prodloužil se skotským mistrem smlouvu do léta 2025. Klub o tom informoval na oficiálních stránkách.

Foto: @RangersFC

Glen Kamara prodloužil v Glasgow rangers smlouvu.

Článek

"Jsem šťastný, že mohu i v dalších letech spojit svou budoucnost s Rangers. Své působení zde si užívám a fakt, že jsem byl v minulé sezoně součástí mistrovského týmu, ve mně vyvolal hlad pokusit se vyhrát v dalších letech ještě víc," prohlásil Kamara.

"Glen je velmi respektovaným členem našeho týmu, od příchodu do Rangers ukazuje vysokou technickou vyspělost a vůdcovství. Je nedílnou součástí našeho systému a jeho vliv je v našem stylu hry zásadní. Věříme, že má s Rangers potenciál dosáhnout ještě více," řekl trenér Steven Gerrard.

Finský reprezentant Kamara přišel do Rangers v roce 2019 a v minulé sezoně se vedle skotského titulu dočkal i účasti na mistrovství Evropy. Předtím se v březnu dostal během osmifinálové odvety Evropské ligy se Slavií do sporu s Ondřejem Kúdelou, kterého obvinil, že jej kapitán pražského týmu rasisticky urazil.

I když Kúdela rasismus popřel, dostal od UEFA zákaz startu v deseti zápasech a kvůli tomuto trestu přišel o ME. Finskému záložníkovi, který po utkání v útrobách stadionu v Glasgow Kúdelu fyzicky napadl, zastavila disciplinární komise činnost na tři utkání.

Rangers se v příštím utkání Evropské ligy představí 30. září na hřišti pražské Sparty.

Reklama

Související témata: