Hlavní obsah

Ronaldova snoubenka Daniella potratila

SAO PAULO

Daniella Cicarelliová, snoubenka brazilské fotbalové hvězdy Ronalda, v nemocnici v Sao Paulu potratila. Cicarelliové, která moderuje zábavný televizní pořad na stanici MTV Brasil, se během přípravy na další díl udělalo nevolno a byla převezena do nemocnice Alberta Einsteina. Tam jí v úterý ráno lékaři provedli nezbytný zákrok.

Foto: ČTK/AP

Brazilec Ronaldo

Článek

Cicarelliová byla v doprovodu členů rodiny propuštěna domů ještě týž den.

Útočník Realu Madrid a jeho snoubenka oficiálně oznámili, že budou mít potomka 1. dubna po čtyřech týdnech těhotenství.

"Jsme oba velice smutní," uvádí se v Ronaldově prohlášení, které poskytl ve Španělsku. "Ale důležité je, že Daniella je v přádku. Je mladá a zdravá, určitě bude moci brzy znovu otěhotnět," vzkázal.

Bývalý nejlepší hráč světa už má pětiletého syna z prvního manželství s brazilskou fotbalistkou Milene Dominguesovou. Své druhé dítě chtěl pojmenovat po zesnulém papeži z úcty k Janu Pavlu II. Chlapeček by podle španělského tisku dostal jméno Joao Paulo, holčička by se jmenovala Karol podle papežova občanského křestního jména.

Osmadvacetiletý Ronaldo slavnostně oznámil své zasnoubení s o pět let mladší modelkou 14. února ve francouzském zámku Chantilly, kam pozvali na 200 hostů. Než si svou vyvolenou vezme, musí podle španělských zákonů počkat, až uplyne rok od jeho rozvodu s Dominguesovou. To nastane ve druhé polovině letošního roku.

Reklama

Související témata: