Hlavní obsah

Sparta začne v Londýně přetahovanou o Řepku

Už ve středu se mohou fanoušci Sparty dozvědět, zda se do jejich týmu vrátí obránce Tomáš Řepka. Vedení letenského klubu totiž v Londýně načne přímé jednání se zástupci anglického klubu West Ham United o svém asi nejvýznamnějším přestupu v zimním období. Schůzky se vedle hráčova manažera Pavla Pasky zúčastní ekonomický ředitel Sparty Přemysl Beneš.

Foto: archiv

Tomáš Řepka.

Článek

O Řepkově příchodu do Sparty se spekuluje od poloviny podzimu, kdy někdejší český reprezentant naznačil, že má o návrat do klubu svého srdce zájem. V českých médiích se hráč opakovaně vyjádřil, že do Prahy chce především kvůli rodině, bez níž se mu v Londýně špatně žije. Svou žádost o předčasné vyvázání ze smlouvy, která mu vyprší v létě, už oznámil i funkcionářům West Hamu.

Přejete si vidět Tomáše Řepku ve Spartě?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Pokud Sparta získá Řepku už nyní, bude muset podle odhadů zaplatit sumu mezi deseti a dvaceti milióny korun.

Fotbalista, který před týdnem oslavil 32. narozeniny, odehrál v české nejvyšší soutěži před svým odchodem v roce 1998 do Fiorentiny 158 zápasů, v nichž vstřelil devět branek. Reprezentační dres Řepka oblékl v 46 duelech, jednou se zapsal mezi střelce. V londýnském klubu působí čtyři a půl roku.

Reklama

Související témata: