Hlavní obsah

Galásek neprodlouží v Ajaxu, zájem o něj má Wolfsburg

WOLFSBURG

Kapitán české reprezentace Tomáš Galásek zřejmě bude po této sezóně volným hráčem na fotbalovém trhu. Nizozemský deník De Telegraaf totiž uvedl, že se třiatřicetiletý záložník nedohodl na nové smlouvě v Ajaxu Amsterodam. Mezi prvními zájemci o jeho služby se objevil německý Wolfsburg.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Kapitán Ajaxu Amsterdam Tomáš Galásek uniká sparťanovi Lukáši Zelenkovi.

Článek

Galásek působí v Ajaxu šestou sezónu a s nejslavnějším nizozemským klubem je smluvně vázán do letošního léta. Na začátku sezóny ale nebyl v Ajaxu spokojen, neboť ho ze základní sestavy vytlačil Hedwiges Maduro. Později však na Galáska začal kouč Danny Blind opět spoléhat a v současné době znovu nastupuje s kapitánskou páskou.

O bývalého hráče Baníku Ostrava už na podzim projevil zájem Manchester City, v německé lize by podle dnešních informací agentury SID o něj stál i Kolín nad Rýnem. Zda v Ajaxu zůstane alespoň obránce Zdeněk Grygera, není podle Telegraafu rovněž vůbec jisté.

Wolfsburg už v "nizozemských vodách" ve čtvrtek úspěšně lovil, neboť získal z Waalwijku pro jarní bundesligovou část jednatřicetiletého útočníka Ricka Hoogendorpa.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články