Hlavní obsah

Aston Villa se připravuje na odchod Baroše, chce Hasselbainka

BIRMINGHAM

Vedení Aston Villy se podle britských médií snaží získat nizozemského fotbalového útočníka Jimmyho Flloyda Hasselbainka, který byl minulý týden propuštěn z Middlesbrough. Podle spekulací se tak snaží připravit na situaci, že by český reprezentant Milan Baroš skutečně přestoupil do německého Hamburku. Informoval o tom server skysport.com.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Milan Baroš na srazu fotbalové reprezentace

Článek

O služby bývalého nizozemského internacionála se zajímají také další anglické týmy jako Fulham, Bolton, Charlton, Sheffield United a městský rival Aston Villy Birmingham City. Čtyřiatřicetiletý bývalý hráč Leedsu, Chelsea a Atlétika Madrid měl již namířeno do glasgowského Celtiku, ovšem nakonec se obě strany nedohodly na smlouvě.

Hráčův agent Humphry Nijman sdělil, že má nabídky jen od tří anglických týmů. "Nikdy jsme neřekli, o které týmy se jedná a nebudeme to měnit. Je tu ale také zájem z jiných lig," řekl Nijman deníku Birmingham Mail.

O odchodu Milana Baroše z Aston Villy se spekuluje již delší dobu. Tento týden navíc přišel Hamburk s konkrétní nabídkou na 8 milionů liber. Jednání mezi kluby pak podle tisku budou probíhat příští týden. Samotný hráč se prý přestupu nebrání. Německým novinářům měl dokonce říci, že by s Hamburkem rád získal titul.

Reklama

Související témata: