Hlavní obsah

Manchester nehodlá pustit Cristiana Ronalda jinam

MANCHESTER

Anglický fotbalový klub Manchester United oznámil, že nehodlá v žádném případě prodat portugalského záložníka Cristiana Ronalda. Klub tak reagoval na neustálé spekulace o možném přestupu a zájmu talentovaného hráče odejít do Realu Madrid. Ronalda tak asi čekají perné chvilky. Po zápase Portugalců s Anglií na MS si totiž proti sobě poštval takřka celý Albion.

Článek

O Ronaldově odchodu se začalo mluvit po jeho konfliktu se spoluhráčem z Manchesteru Waynem Rooneym ve čtvrtfinále mistrovství světa mezi Anglií a Portugalskem. Ronaldo se vehementně dožadoval červené karty pro Rooneyho, který byl za šlápnutí na ležícího Ricarda Carvalha skutečně vyloučen. Portugalský hráč tím popudil anglického reprezentanta i fanoušky.

"Manchester United vyzývá média k ukončení spekulací nad budoucností Cristiana Ronalda. Klub může potvrdit, že není žádná možnost jeho prodeje. Má v současnosti smlouvu až do roku 2010 a klub plně očekává, že ji dodrží," píše se v oficiálním prohlášení United na internetových stránkách anglického velkoklubu.

To ostatně ještě pokračuje. "Ronaldo je jedním z nejtalentovanějších mladých fotbalistů, což předvedl i na mistrovství světa. A není v zájmu Manchesteru United prodávat své nejlepší hráče. Klub nebude slyšet na žádnou nabídku za Cristiana," končí prohlášení.

V Manchesteru působí Ronaldo od roku 2003, kdy přišel ze Sportingu Lisabon za více než 12 miliónů liber.

Reklama

Související témata: