Hlavní obsah

Mourinho by zavřel fanouška, jenž hodil láhev po Lampardovi

Trenér fotbalistů Chelsea José Mourinho vyzval britskou policii, aby zakročila proti fanouškovi Sheffieldu United, který v sobotním ligovém utkání hodil láhev s vodou na záložníka Franka Lamparda. O incident se začala zajímat anglická asociace a vyžádala si od vedení Sheffieldu podrobné informace.

Foto: www.chelseafc.com

Trenér Chelsea José Mourinho.

Článek

"Kdyby se povedlo toho muže chytit a poslat ho domů nebo ho nechat přes noc ve vězení, bylo by to skvělé. Ale nebylo by správné potrestat klub nebo třicet tisíc fanoušků," řekl Mourinho listu Daily Mail.

Lampard se snažil nepřikládat události velkou váhu. "Byla to jen plastová flaška s vodou, nijak zvlášť mě to z míry nevyvedlo. Ale možná kdyby mě trefil, že bych to viděl jinak," prohlásil anglický reprezentant, který pátým gólem v sezóně přispěl k výhře Chelsea 2:0. Láhev k Lampardovi přilétla ve chvíli, kdy zahrával rohový kop.

Zápasy Chelsea v poslední době zaměstnávají anglickou asociaci dost často. Nedávno ligový mistr podal stížnost na okolnosti utkání s Readingem, v němž byl zraněn gólman Petr Čech. Mourinho kritizoval údajný pozdní příjezd sanitky, který však vyvrátily záznamy záchranné služby. Asociace už předtím oznámila, že se událostmi v zápase nebude zabývat a nezahájí disciplinární řízení se záložníkem Stephenem Huntem, jenž Čecha zranil.

Reklama

Související témata: