Hlavní obsah

Stáhněte si demo FIFA 10

FIFA 10 Team

Plně hratelné demo FIFA 10 je nyní k dispozici ke stažení v PLAYSTATION Store pro PLAYSTATION 3, na Xbox Live pro Xbox 360 a také pro PC!

Foto: FIFA 10 Team

Demoverze FIFA 10 je nyní ke stažení na PC, PS3 a Xbox 360.

Článek

O PC verzi demoverze jsme vás již informovali ZDE, nyní si můžete nejlepší fotbalový simulátor vyzkoušet i na platformách Xbox 360 a Playstation 3.

Demo FIFA 10 obsahuje exhibiční zápasy o dvou tříminutových poločasech, v nichž budete moci hrát za šest světových klubů. Stadiony, kde se zápasy budou odehrávat, jsou Stadion FIFA Interactive World Cup Stadium na PlayStation 3 a Wembley Stadium na Xbox 360. Messi, Lampard, Xavi, Diego, Ribéry – takové hvězdy můžete ovládat již dnes!

Zahrajte si za Chelsea, FC Barcelonu, Juventus, Bayern Mnichov, Olympique Marseille a Chicago Fire a seznamte se s fotbalovou hrou, která přináší nový standard autenticity a vylepšení a inovace herního systému. To vše z ní dělá v současnosti nejkomplexnější a nejinteligentnější simulaci fotbalu. Kromě zápolení v exhibičních zápasech mohou uživatelé poprvé v dějinách dema FIFA nahrát videa ze hry na EA SPORTS Football World.

Stažení dema FIFA 10 pro Xbox 360

Demo FIFA 10 si pro Xbox 360 stáhnete online z Trhu Xbox Live prostřednictvím své konzoly a na Trhu her! Případně můžete navštívit Xbox Live prostřednictvím svého PC na http://marketplace.xbox.com a stáhnout si demo FIFA 10 na svůj Xbox 360 vzdáleně!

Stažení dema FIFA 10 pro PlayStation 3

Demo FIFA 10 si pro PlayStation 3 stáhnete online z PlayStation Network, konkrétně v PlayStation Store!

Stažení dema FIFA 10 pro PC

Demo FIFA 10 pro PC si stáhnete kliknutím na tento odkaz. Po stažení instalačního souboru jej spusťte a postupujte podle instrukcí na obrazovce.

Požadované hardwarové specifikace pro PC 

Procesor 2,4 GHz (jednojádrový)

512 MB RAM (pro Windows Vista vyžadován 1 GB)

Grafická karta se 128 MB paměti a kompatibilní s DirectX 9.0c

(nutná podpora funkce Shader Model 2.0 nebo vyšší)

Zvuková karta, kompatibilní s DirectX 9.0c

Myš, kompatibilní se systémy MS

Klávesnice

Vyžadovaný operační systém

Windows XP SP2 nebo Windows Vista

Poznámka: Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows ME a Windows NT 4.0 nejsou podporovány.

Titul může fungovat pod Windows 7, ale operační systém není oficiálně podporován.

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama