Hlavní obsah

Staň se největším fotbalovým fanouškem!

Na oslavu vydání netrpělivě očekávaného sportovního titulu FIFA 10 si pro nás studio Electronic Arts připravilo speciální soutěž „Největší fotbalovej fanda“.

Foto: FIFA 10 Team

Staňte se největším fotbalovým fandou a vyhrajte hodnotné ceny!

Článek

V rámci téhle soutěže můžete nejen podpořit svůj klub, ale samozřejmě také vyhrát hodnotné ceny! Více hledejte na www.fotbalovejfanda.cz.

Vydání vysoce očekávaného sportovního titulu FIFA 10 se rychle a také bohudík neodkladně blíží. Už 2. října se tato pecka přiřítí na naše počítače, konzole a mobily. K této sváteční události, jež se odehraje pouze jednou do roka, si pro nás studio Electronic Arts, které má sérii FIFA na svědomí, připravilo speciální akci pod názvem „Největší fotbalovej fanda“. Jedná se o soutěž, v níž jednak podpoříte svůj oblíbený klub, ale hlavně díky svým fotbalovým znalostem můžete vyhrát novou Sony PlayStation 3 či FIFA 10!

Určitě vás zajímá, jak se do bitvy o největšího fotbalového fanouška zapojit. Prvním krokem je registrace na webu www.fotbalovejfanda.cz, po které už můžete začít zodpovídat zapeklité otázky.

Ty se zde mění denně a za jejich správné vyřešení obdržíte body do tabulky „Největší fanda“. Svou roli v ní hraje i to, jak rychle jste na její zadání zareagovali a jak se daří vaším přátelům. Těch můžete přímo prostřednictvím stránek pozvat libovolný počet, ovšem pomůže vám pouze 10 nejlepších, podle jejichž výkonů se bude také měnit vaše bodové konto. Pokud jste nestihli registraci hned na začátku, neváhejte, všechny otázky lze vyřešit i zpětně. Tři nejlepší fandové si na konci soutěže odnesou konzole PS3 s hrou  FIFA 10, na dalších deset čeká FIFA 10 a ještě jedna desítka bude odměněna parádním tričkem.

Mimo jiné můžeš přímo na webu zastupovat svůj oblíbený tým z české ligy. Vede se zde žebříček celků s nejvíce fanoušky, nejde tedy pouze o soutěž, ale i o čest tvého klubu! Máš na to? Jsi právě ty největší fotbalový fanda? Hraj s FIFOU 10!

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama