Hlavní obsah

FIFA 10 na konzole I: Nejlepší klička ve hrách!

Jak jsme již informovali při výkopu dnešního dne, nextgen verze FIFA 10 bude k dostání pro platformy Xbox 360 a PS3. Náš seriál o nejzajímavějších aspektech začneme vylepšeným driblováním.

Foto: FIFA 10 Team

Ve hře FIFA 10 to Ronaldinho rozbalí jako za starých časů.

Článek

Nextgen verze FIFA 10 nabídne parádní možnost driblování v rozsahu 360°. Jedná se o vůbec první skutečný systém driblování s míčem v rozsahu 360° ve hrách a dává hráčům možnost lépe kontrolovat míč a lépe tak nacházet volné prostory mezi obránci, což dříve až tak docela nefungovalo. Zatímco v předešlých verzích byl hráč nucen si svého fotbalistu přes povolené úhly malinko „poštelovat“, nyní bude pohyb naprosto neomezený.

Co se týče samotné práce s míčem, můžete se těšit na opravdu vyspělý driblink. Zbrusu nová technologie návaznosti animací poskytuje dosud nevídanou míru kontroly nad míčem. Šikovní dribléři nyní mohou přejít přes obránce s využitím vysoce citlivého bočního vedení míče. Tvrdý skluz má samozřejmě svoje kouzlo, ale nic nerozbouří tribuny tolik jako povedená technická akce!

Další novinkou je Freedom in Physical Play neboli Volnost ve fyzické hře, to je driblink do větší šířky a nové sdílení kolizí zajistí nevídanou realitu soubojů mezi útočníky a obráncy, které jsou variabilnější, propracovanější a méně předvídatelné. Společný výsledek těchto a mnoha dalších funkcí FIFA 10 bude jediný: Nejlepší fotbalový simulátor na světě.

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama