Hlavní obsah

Inovace herního systému FIFA 10 PC 2

O vylepšeních verze FIFA 10 pro PC jsme nechali promluvit toho nejpovolanějšího, vedoucího producenta Luka Didda. Včera nám představil pohyb v rozsahu 360⁰, dneska se podíváme na odlišné styly jednotlivých týmů.

Foto: FIFA 10 Team

Hlášení skauta vám pomůže se lépe připravit na styl soupeřícího mužstva.

Článek

„K vývoji enginu pro PC jsme přistoupili se dvěma hlavními cíli – inovovat průběh a funkce herního systému a modernizovat jeho jádro. V tomto blogu se budu zabývat novinkami v pojetí jednotlivých týmů.

Týmové styly (CPU)

Všechny týmy CPU (ovládané počítačem – pozn. FIFA Týmu) budou používat 26 různých týmových stylů, z toho 9 útočných, 5 obranných a 12 typických pro to či ono mužstvo. Zde je přehled dostupných stylů:

Útočné

-    Hra po křídlech

-    Hra na vysokého útočníka

-    Protiútoky

-    Podpora krajních obránců

-    Totální fotbal

-    Hra na staženého útočníka

-    Zahuštění pokutového území

-    Zahuštění prostoru u postranní čáry

-    Kombinace na nabíhající hráče

Obranné

-    Ofsajdová past

-    Presink

-    Zónová obrana

-    Rovná obranná řada

-    Odkopy (dlouhé míče)

-    Osobní bránění (jako ve FIFA 09)

Vlastní týmové styly

Uživatel bude moci využívat kombinací 9 útočných a 5 obranných stylů, jako výše zmíněných, a vytvořit si z nich vlastní podle svého gusta. Vlastní styl může někdy znamenat značnou výhodu!

Hlášení skauta

Jak již názvu vyplývá, poskytne vám tato funkce informace o způsoby hry, formaci a klíčových hráčích soupeře.“

Těšíme se na vaše ohlasy!

Luke vás zdraví a vzkazuje, že jde zrovna koukat na trhák Premiér League Chelsea – Liverpool. A FIFA Tým také!  Pokud se chcete o těchto zásadních inovacích hry FIFA 10 dozvědět více, již dříve jsme o nich informovali zde.

Luke Didd je vedoucí producent/hlavní producent FIFA 10 pro PSP, PS2 a PC. Je zodpovědný za vizuální podobu a kvalitu FIFA 10. Zabývá se dohledem nad tím, aby vše splnilo stanovené kvalitativní cíle. Dříve působil jako vedoucí producent série Championship Manager a vedoucí producent projektu Total Club Manager. Miluje fotbal v aktivní i pasivní formě a je vášnivý fanoušek Chelsea.

FIFA 10 je již v prodeji. Nejlepší fotbalový simulátor je dostupný na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze pro PC, PS3 a X360 obsahuje český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články