Hlavní obsah

Video Tutorial Virtuální profesionál

Obrázek vydá za tisíc slov! Tato pravda platí ještě více o videu. V naší další ukázce si předvedeme, jak si můžete nastavit a trénovat svou vlastní postavu ve hře. Chcete, aby Pepík Novák hrál v Realu Madrid? FIFA 10 vám to umožní!

Foto: FIFA 10 Team

Ve FIFA 10 můžete vedle nich stát právě vy!

Článek

Kompletní video najdete zde. Ve hře FIFA 10 si skutečně můžete vytvořit virtuálního fotbalistu, který se bude jmenovat jako vy, bude vám vizuálně podobný a… pravděpodobně bude hrát mnohem lépe než my všichni dohromady!

Více o unikátní featurce Virtuální profesionál najdete zde, ve svém blogu se na toto téma rozepsal i Mika Takla tady a rovněž na tomto místě.

Ve videu vám předvedeme, že je možné do hry implementovat vlastní tvář, jak si vylepšíte statistiky i jak funguje systém odemykání nových schopností. To vše z jediného důvodu: abyste si mohli co nejpohodlněji užít nejlepší fotbalový simulátor na této planetě.

Mimochodem: víte, že má Země tvar fotbalového míče? Nebo už vidíme fotbal úplně všude?

FIFA 10 je již v prodeji. Nejlepší fotbalový simulátor je dostupný na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze pro PC, PS3 a X360 obsahuje český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama