Hlavní obsah

Video Tutorial My Live Season

I dnes je tu pro vás Martin Tyler, který pro FIFA Tým komentuje názorné videoukázky. Tentokrát se podíváme na další unikátní nabídku FIFA 10, herní mód My Live Season!

Foto: FIFA 10 Team

Sami si vyzkoušejte, jaké je to hrát proti nejlepším týmům světa!

Článek

V My Live Season můžete prožívat každotýdenní běh světa fotbalu a přepsat historii svého klubu! Nová prémiová služba FIFA 10 My Live Season zahrnuje každotýdenní aktualizace formy hráčů, jejich zranění, disciplinárních trestů, termínů zápasů, výsledků a postavení v ligových tabulkách. Tvoří tak herní režim, odrážející dění ve skutečném světě, kde uživatelé hrají zápasy svých oblíbených klubů v naprosto autentickém prostředí.

Pozor, tuto funkci najdete jen na konzolích PlayStation 3 a Xbox 360, a protože se jedná o prémiovou službu, je zpoplatněna.

Podívejte se, co si o My Live Season připravil Martin Tyler. Kompletní video najdete zde.

Dáme FIFA 10?

FIFA 10 je již v prodeji. Nejlepší fotbalový simulátor je dostupný na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze pro PC, PS3 a X360 obsahuje český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama