Hlavní obsah

Video Tutorial Přihrávky pro pokročilé

Statistici se věnují především střelcům, ale jsou to stejně tak geniální nahrávači a generálové fotbalových trávníků, kteří svými perfektními přihrávkami otáčí kormidla utkání. Pomůžeme vám, jak se stát jedním z nich.

Foto: FIFA 10 Team

Video Tutorial Přihrávky pro pokročilé.

Článek

Cesc Fabregas, Xavi, Iniesta, ale abychom nebyli obviněni ze španělské zaslepenosti, tak i Steven Gerrard nebo nakonec reinkarnovaný Tomáš Rosický – ti všichni zvládají perfektní přihrávky z možných i nemožných pozic. Jak si poradit se základy přihrávání, to najdete v manuálu. Tlačítko pro přihrávku nebo centr vzduchem stačí zmáčknout. My vám však ukážeme, jak si poradit s přihrávkami do běhu nebo jak na přihrávky do běhu vzduchem, pokud v trajektorii míče stojí protivníkův obránce. Předvedeme vám, jak na rychlý centr, ale i jak se rychlou narážečkou dostat přes otravného beka.

Video s návodem, jak zvládnou ty nejsofistikovanější přihrávky, sledujte ZDE. V boční liště si pak můžete prohlédnout další videa připravená naším FIFA Týmem.

Dáme FIFA 10!

FIFA 10 je již v prodeji. Nejlepší fotbalový simulátor je dostupný na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze pro PC, PS3 a X360 obsahuje český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama