Hlavní obsah

Cíle pro sezonu? Dohrát bez zranění...

Jeden ze strůjců nečekaného úspěchu týmu Seznam.cz v páté lize, Michal Heisig, nám poskytl krátký rozhovor o jeho prvních pocitech z ligy firem.

Foto: Václav Kamelský

tým Seznam.cz v PRE Golden Tour Praha

Článek

Váš tým se letos rozhodl k účasti v PRE Golden Tour 2011 a uvedl se bezkonkurenčními výkony (prošel skupinou bez ztráty bodu a s impozantním skóre 21:1). Jak se Vám tedy první kolo zamlouvalo? Hala je nádherná a organizace byla perfektní - pořadatel nás uvedl do šatny a předal kompletní informaci k fungování. I organizace chodu zápasů byla bez chyby, takže už chyběl pouze dav fanoušků:)

A jaké cíle si stanovujete pro další kola, po tomto úvodním představení snad nemohou být jiné než postup.. Stejně jako pro kolo první - dohrát bez zranění a zápasy si užít. Pokud prohrajeme s lepšími soupeři, ke sportu to patří.

Vy osobně jste se stal nejlepším střelcem svého týmu v 1. kole, tímto tempem by jste do konce soutěže zatížil konto soupeřů 25 góly, to už je téměř na úrovni Messiho. Dal jste si nějakou osobní metu, které by jste rád dosáhl? Osobní metu mám - nemám 100 kilo a budu rád, pokud to tak zůstane. Bohužel kdo viděl poslední zápasy, ví, že branek mohlo být třikrát tolik, takže budu rád, pokud mi spoluhráči vůbec budou dále přihrávat:)

Vy jste obchodním ředitelem Seznam.cz, a. s., kolik Vám vůbec zbývá času na takovéto volnočasové aktivity? Množství času určují Seznam.cz a rodina:) Takže jednou týdně sport a jednou týdně dlouhá návštěva restauračního zařízení bývají přijatelné pro všechny:)

Děkujeme za rozhovor a přejeme, ať i v dalších kolech obujete střelecké kopačky. Golden Tour pokračuje již o víkendu 22.-23. 1. v hale na Podvinném mlýně.

Reklama