Hlavní obsah

Brněnský smíšek Petr Švancara rozdal ceny nejlepším týmům i jednotlivcům

Brno

Tradiční galavečer spojený s vyhlášením vítězů týmových a individuálních trofejí Golden Tour Brno 2012 proběhl tentokrát ve středu 18. dubna v příjemném prostředí Lískovecké terasy.

Foto: I.S.C. Sports

Jiří Kopunec přebírá z rukou rozeného kanonýra Petra Švancary ocenění pro nejlepšího střelce Golden Tour Brno 2012

Článek

Konečné pořadí turnaje je známo již celý měsíc, a tak oceňování mužstev nebylo doprovázeno žádnými překvapeními. Slavnostního večera se zúčastnili samozřejmě i zástupci týmů, které se nakonec umístily pod stupni vítězů – Tipsport, Letiště Brno, HZS Brno, FAČR Brno, BEG Bohemia, Starobrno a Seznam.cz. Poháry za celkové třetí a druhé místo společně s volnou kartou zajišťující účast na listopadové Euro Golden Tour v Bratislavě převzaly postupně týmy MON-ING a SKP Kometa Brno. Pro největší trofej si přišli zástupci letošního šampióna Golden Tour Brno – DHL Brno. Kromě toho získalo vítězné mužstvo šek představující prize money a voucher na účast na již zmíněném mezinárodním finálovém turnaji včetně hrazeného ubytování v Bratislavě.

Mnohem větší mírou tajemství bylo zahaleno předávání dalších cen. Týmovou cenu fair-play obdrželo za čestné vystupování v turnaji Starobrno. První individuální ocenění pro nejlepšího střelce bylo jasně podloženo statistikou – Jiří Kopunec (DHL Brno, 24 branek). Nejlepším brankářem byla vyhlášena opora SKP Komety Brno Dan Vážan, o jehož neprůstřelnosti mohou nejlépe referovat soupeři. Mužstvo Tipsportu to na pomyslnou bednu nakonec těsně nedotáhlo, největší tahoun týmu Radek Gottwald převzal trofej pro Fotbalistu roku brněnské soutěže. Plaketu pro osobnost ligy získal za příkladné vystupování Vladimír Přikryl z BEG Bohemia. Skleněnou trofejí pro srdcaře Golden Tour Brno 2012 byl za oddanost hře v rámci fair-play dekorován reprezentant brněnských hasičů Pavel Pazourek.

Oficiální částí večera opět příjemně s humornými vložkami provázel redaktor České televize Tomáš Lachman. S předáváním cen pomáhal další brněnský patriot Petr Švancara. Poté bylo pro příchozí připraveno bohaté rautové občerstvení, pokerový turnaj nebo projekce Ligy mistrů. Blahopřejeme oceněným, děkujeme všem týmům za účast v lize i na galavečeru a těšíme se na Euro Golden Tour a v příští sezóně Golden Tour Brno. Více o soutěži na www.goldentour.info

Reklama

Související témata: