Hlavní obsah

Fotbalová hádka: Mladý smrad Šmicer mě nemá co kritizovat, zuří Drulák

PRAHA

Pořádně zostra se do sebe pustili po remíze 2:2 ve Skotsku bývalý fotbalový reprezentant Radek Drulák a reprezentační manažer Vladimír Šmicer. Přestože Češi jsou v kvalifikační skupině na Euro 2012 druzí a pravděpodobně proniknou do baráže o účastnické místo, Drulák si v médiích nebral servítky a „natřel“ kouče nároďáku Michala Bílka.

Foto: Petr Horník, Právo

Vladimír Šmicer se zastává kouče Bílka a pořádně to od Druláka schytal.

Článek

„Nač tam ten Bílek sedí? Buď tomu nerozumí a ať jde do pr..., nebo má strach toho hráče vystřídat, že mu příště nepřijede. A to ať jde taky někam. Podle mě není persona. Nikdy nebyl,“ utrousil po zápase v deníku Sport Drulák a rozpoutal mediální přestřelku.

Ze Strahova se totiž podrážděně ozval manažer reprezentace Vladimír Šmicer. Netajil se tím, že ho slova někdejšího spoluhráče z českého týmu rozladila a volil podobně ostrý slovník. „Únosná kritika je v pořádku, ale co prohlásil Radek Drulák, to je skoro na kriminál,“ nechal se slyšet Šmicer v pořadu ČT Dohráno.

Šmicer pak podotkl, že se stydí, že s Drulákem seděl v jedné šatně a že po tom všem už Drulák není jedním z nich. To Druláka přimělo k další reakci. A neméně tvrdé. „Co jsem řekl špatně? Když někdo neumí přijmout kritiku, nemá ve vedení fotbalu co dělat,“ uvedl ve Sportu Drulák a doplnil: „Jestliže se stydí (že se mnou hrál), ať hraje fotbal s Vízkem. Můžou se tam pusinkovat, ať si vezmou růžový šatičky a bude to. Měl by si uvědomit, že je o pár desítek let mladší, a podle toho se chovat.“

Druláka rozčílila zejména slova o kriminálu: „Ať nemluví o kriminále. Ať drží hubu, je ještě sopel podle mě. Ať se podle toho chová. Nezasloužím si být kritizovaný od takhle mladýho smrada, jako je Šmicer,“ zlobil se Drulák.

Na jakou stranu ve sporu dvou bývalých reprezentantů se přikláníte vy? Hlasujte v anketě.

Reklama