Hlavní obsah

Čtenáři by proti Černé Hoře nepostavili Baroše

PRAHA

Sestava na Černou Horu? Čtenáři Sport.cz mají jasno, v anketě radili kouči fotbalové reprezentace Michalu Bílkovi, jak postavit základní jedenáctku, aby bylo první barážové klání o mistrovství Evropy 2012 úspěšné. Koho z nominovaných si vybrali?

Foto: Petr Horník, Právo

Baroše v základu nechceme, rozhodli fanoušci.

Článek

V brance je podle výsledků ankety Poradtrenerovi.cz jasnou jedničkou Petr Čech, který dostal druhý největší počet hlasů. Absolutním vítězem hlasování byl Michal Kadlec, vedle něho by se do obrany měli postavit Gebre Selassie, Zdeněk Pospěch a Tomáš Sivok.

Zálohu čtenářské jedenáctky tvoří plzeňští vyslanci Petr Jiráček a Václav Pilař, kapitán Tomáš Rosický a Jaroslav Plašil, do útoku by se pak měla postavit dvojice David Lafata a Tomáš Pekhart. Příležitost by tak od čtenářů tentokrát nedostal Milan Baroš, kterému fotbalová veřejnost vyčítá uvadající produktivitu v reprezentačním dresu.

Jedenáctka podle čtenářů Sport.cz
Petr Čech (4283 hlasů) - Michal Kadlec (4490), Gebre Selassie (4013), Tomáš Sivok (3678), Zdeněk Pospěch (2582) - Tomáš Rosický (4267), Petr Jiráček (3887), Václav Pilař (3207), Jaroslav Plašil (3149) - David Lafata (2902), Tomáš Pekhart (2505)

Reklama

Související témata: