Hlavní obsah

Realu Madrid zachránilo výhru video

Madrid

Fotbalistům Realu Madrid pomohlo k sobotnímu vítězství 1:0 nad Espaňolem Barcelona video. Když v závěru prvního poločasu poslal Marco Asensio po centru Luky Modriče míč do sítě hostí, odmával rozhodčí ofsajd. Až po prozkoumání videozáznamu, který se ve španělské lize uplatňuje letos poprvé, sudí gól uznal.

Foto: Susana Vera, Reuters

Marco Asensio z Realu Madrid slaví jediný gól svého týmu do sítě Espaňolu Barcelona.

Článek

"Spravedlnost nakonec zvítězila. Říkal jsem rozhodčímu hned, že jsem nebyl v ofsajdu, a jsem rád, že to video potvrdilo," řekl jediný střelec zápasu Asensio.

Real po vítězství v Lize mistrů nad AS Řím šetřil několik opor včetně Velšana Garetha Balea a Brazilce Marcela. Do branky se místo Kostaričana Keylora Navase vrátil Belgičan Thibaut Courtois a domácí několikrát podržel. Při střele Borji Iglesiase mu pomohlo břevno.

Obrana Realu až nezvykle často chybovala a v závěru domácí o hubenou výhru málem přišli, což uznal i trenér Julen Lopetegui. "Byl to nervózní zápas, posledních patnáct minut jsme nad ním ztratili kontrolu. Tahle utkání po Lize mistrů jsou vždycky nebezpečná," řekl trenér Realu.

Jeden ze soupeřů Plzně v Champions League se výhrou vyhoupl do čela tabulky, ale Barcelona, která ještě neztratila ani bod, má dnešní zápas s Gironou k dobru.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články